O nama / Marketing

Agencija za nekretnine za podrucje BiH-a sa agencijama Ilidza Rustempasina 40 preko puta Sare Centra , Marijin Dvor Hamida Dizdara br 1 preko puta Sarajevo City Centar Best vam omogucava da na najlaksi i najbrzi nacin prodate, kupite ili iznajmite Vasu nekretninu. Pored toga nudimo Vam usluge: slikanja, oglasavanja i promocije, procjene vrijednosti, procjene energetske isplativosti, osiguranja, pomoci pri finansiranju, pravnog i finacijskog savjetovanja, te usluge renoviranja i izgradnje nekretnina.

Zasto da povjerite Vasu nekretninu upravo nama?...Zato sto pristupamo poslu profesionalno i na brz i efikasan nacin zavrsavamo posao. Prakticno ne morate da razmisljate i brinete kako i kome prodati svoju nekretninu. Dovoljno je samo da sa nama potpisete ugovor o zastupanju a mi rjesavamo ostali dio posla.
Naglasavamo da smo mi prva Agencija koja je specijalizirana za posredovanje u prometu i promociji nekretnina na podrucju BiH i trudimo se da nasi klijenti budu zadovoljni nasim radom. Zelimo da damo jednak nivo usluga svim klijentima kao sto ih imaju u EU.